Gun uzelf een gezond gebit

U bevindt zich hier: Home » FAQ 

FAQ

Frequently Asked Questions / Veel gestelde vragen

 

Hoe vaak moet ik naar de tandarts?
Wij adviseren u ieder half jaar een controle afspraak te maken. Zo kunnen tandvleesaandoeningen, gaatjes en problemen met oude vullingen tijdig worden geconstateerd.

 

Wat gebeurt er tijdens mijn eerste bezoek aan de praktijk?

Tijdens het eerste bezoek is het belangrijk dat de huidige status van het gebit vast wordt gesteld. De tandarts zal een klinische controle uitvoeren en uw medische gegevens zullen worden besproken door middel van een uitgebreide vragenlijst. Indien nodig zal de tandarts nog rontgenfoto’s nemen. Om uw inschrijving in de praktijk volledig te kunnen maken, is het van belang dat u tijdens het eerste bezoek uw identiteitsbewijs en verzekeringspasje meeneemt.

 

Word ik altijd door dezelfde tandarts geholpen?

We streven er naar om de behandeling altijd bij dezelfde tandarts te laten plaatsvinden daarbij rekening houdend met uw agenda.

 

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn afspraak?

U kunt uw afspraak 24 uur van te voren kostenloos annuleren. Bij afmelden binnen 24 uur of zonder bericht, zijn wij genoodzaakt een deel van de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

 

Kunt u mij iets meer vertellen over het betalen van de tandartsrekening?

De declaraties voor de door ons verrichte behandelingen hebben wij overgedragen aan Anders Medical Factoring zodat wij meer tijd overhouden voor u. Op werkdagen kunt u Anders Medical Factoring bellen van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur op 085-760 62 62 (lokaal tarief). Via www.mijnandersnota.nl kunt u 24/7 vragen stellen over u ontvangen factuur.

 

Ter info: Tandartsenpraktijk Waddinxveen en Anders Medical Factoring ondernemen maatschappelijk verantwoord. Eén van de onderdelen waaruit dit blijkt is de digitale facturering. U ontvangt uw factuur daarom via de email. Mocht de factuur van Anders Medical Factoring niet in uw inbox te vinden zijn, kan het zo zijn dat u het bericht in uw spam box kunt vinden. U kunt de factuur binnen 10 werkdagen verwachten.

 

Staat uw vraag er niet tussen? Neem direct contact met ons op -- wij doen dan onze uiterste best om uw vraag te beantwoorden.

Onze openingstijden:

Open voor behandeling volgens afspraak
Maandag t/m donderdag van 9.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur. (behandeling volgens afspraak)

 

Via 0182-616829 van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 -12:00 en tussen 13:00 - 17:00 uur.

 

Via info@tandarts-waddinxveen.nl kunt u ook direct uw bericht aan ons doorgeven.

 

24 uur, 7 dagen per week: op www.tandarts-waddinxveen.nl kunt u wellicht al een antwoord op uw vraag vinden.

Tandartsenpraktijk Waddinxveen

Praktijkadres
Kerkweg Oost 155A
2741 HC Waddinxveen

T. 0182-616829
E. info@tandarts-waddinxveen.nl
W. www.tandarts-waddinxveen.nl

In vijf minuten loop je van Station
Waddinxveen naar onze praktijk.

Bent u tevreden, zeg het anderen. Heeft u klachten, zeg het ons.